Infosessie over ontwerp-GRUP R4-knoop Wachtebeke ontvangt meer dan 170 bezoekers

Het Vlaamse Departement Omgeving en De Werkvennootschap organiseerden op maandag 16 september 2019 een infomarkt in het kader van het openbaar onderzoek voor het R4-knooppunt Wachtebeke. Ruim 170 geïnteresseerden kwamen de plannen inkijken in GC Cultuurhuis Safarken in Wachtebeke.

Een nieuw GRUP is opgesteld om het verkeersknooppunt ter hoogte van ArcelorMittal aan te pakken. De ombouw van dit knooppunt zorgt voor een veiligere en vlotte R4 door het aantal op- en afritten te verminderen en fietssnelwegen te voorzien. Tot en met 25 november 2019 organiseert het Departement Omgeving een openbaar onderzoek over dit ontwerp-GRUP.

Was u er niet bij tijdens de infomarkt of wil u de info nog eens raadplegen? Klik hier om de infopanelen te bekijken. U kunt alle documenten over het openbaar onderzoek raadplegen op www.omgevingvlaanderen.be/grup.

Op dinsdag 22 oktober 2019 is er een tweede infomoment over het ontwerp-GRUP R4-knoop Wachtebeke. Dit vindt plaats in Zelzate in de raadzaal van het gemeentehuis, van 19 uur tot 21 uur.

Inspraakreactie mogelijk tot 25 november

Een inspraakreactie overmaken kan nog tot en met 25 november 2019 op verschillende manieren:

  • Via de website van www.omgevingvlaanderen.be/grup

  • Door afgifte van een brief in het Administratief Centrum Zuid Gent, het gemeentehuis van Wachtebeke of het gemeentehuis van Zelzate

  • Per post naar Departement Omgeving, afdeling GOP, Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 7, 1000 Brussel

  • Tijdens de infomarkt in Zelzate op 22 oktober 2019