Informatiesessie over knooppunt ‘Eurosilo’ op maandag 19 augustus

 

Op maandag 19 augustus 2019 organiseert De Werkvennootschap een informatiesessie voor bedrijven over de ombouw van het ‘Eurosilo’-knooppunt, het kruispunt van de J.F. Kennedylaan met de D. Eisenhowerlaan, tot een turboverkeersplein.

Het turboverkeersplein is één van de vier knooppunten die binnen het project R4WO eerder worden gerealiseerd dan de rest. De werken starten in 2020 en zullen zo’n twee jaar duren.

Werken maken deel uit van herinrichting R4WO

Deze werken maken deel uit van de herinrichting van de R4 West en Oost (R4WO). Het project zorgt voor een vlottere en veiligere R4 door het aantal op- en afritten te verminderen. Het verkeer in de woonkernen zal afnemen, de bereikbaarheid van de havenbedrijven zal verhogen en de leefbaarheid in de kanaalzone zal verbeteren.

Tegelijk wordt ook de fietsinfrastructuur aangepakt dankzij verschillende fietsbruggen- en tunnels. Die zorgen voor veilige verbindingen tussen de woonkernen langs de R4 en naar de haven.  

De Werkvennootschap coördineert project R4WO

De Werkvennootschap, een organisatie die opgericht is door de Vlaamse overheid om complexe infrastructuurprojecten te realiseren, coördineert het project. De Werkvennootschap zet sterk in op communicatie en participatie en zal u gedurende dit project blijven informeren.

U kan met al uw vragen over het project terecht bij het e-mailadres van het project R4WO: R4WO@dwv.vlaanderen. U kan het project ook volgen via de website en Facebookpagina.

Informatiesessie voor bedrijven

Datum? Maandag 19 augustus 2019
Tijdstip? 15 uur tot 17 uur
Waar? Bezoekerscentrum van North Sea Port – Rigakaai 1, 9000 Gent

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via onderstaande knop: